MAF:S UTSÄNDA I AUSTRALIEN

”Vi är glada att vi får vara med
och förmedla det goda budskapet”

 

Det har nu gått nästan 6 år sedan Thobias och Frida tog första kontakten med MAF. Vad Gud hade för plan med deras liv var då ännu oklart. Det var inte förrän augusti 2017 som de var på plats. Thobias antog jobbet som ”Maintanance Controller” för flygplanen i Australien och Timor Leste baserad i Cairns, Australien. 

– Med tanke på barnens ålder och beroende på hur en flytt till andra sidan jorden skulle bli (med allt vad det innebär), sa vi från början att 3–5 år var ett rimligt mål. Nu har det gått drygt två år och Gud kallar oss inte hem än, vi känner inte att vi har slutfört det uppdrag som Han kallade oss till. Vi har därför tagit beslutet att stanna i totalt fem år,berättar Frida och Thobias.

 

Thobias tjänst har under dessa år utvecklats till att han nu innehar rollen som CAM (Continuing Airworthiness Manager), en viktig roll där han har det övergripande ansvaret för luftvärdigheten och utan den får man inte ha en flygverksamhet. Thobias ansvarar också för att utveckla en ”Maintenance Controller hub” som kan vara med och stötta nya och befintliga program i Asia Pacific området (Papa Nya Guinea, Bangladesh, Myanmar, Timor Leste, Mongoliet och Australien).

 

Frida har nu jobbat under ett års tid på kontoret där hon tillsammans med en kollega bistår administrativt och hjälper till att boka resor/boende för MAF:s personal. Cairns/Mareeba stöttar med tekniker, piloter och annan personal till de olika programmen på både kort och lång sikt, varför det behövs någon centralt som håller i det. Frida stöttar även i receptionen när det behövs. Totalt sett rör det sig om ca 15 timmar per vecka.

 

–Utan alla er där hemma som stöttar både ekonomiskt och i bön hade detta inte varit möjligt. Ett jättestort TACK från djupet av våra hjärtan och hoppas ni fortsatt vill vara med och stötta MAF och oss i vårt gemensamma uppdrag. Och dessutom passar det ju bra att från hela familjen önska en riktigt God Jul och ett Gott nytt År, hälsar de båda.

Thobias och Frida Log tillsammans med Amilia 12 år, Novalie 9 år och Elton 6 år.

Swisha din gåva till nr: 

9008913

Märk: Log

 

© 2019 MAF Sweden

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Talfunktionen är begränsad till 200 tecken
 
[removed]
 
Alternativ : Historia : Feedback : Donate Stänga