Arbeta med oss

 

Att arbeta med MAF är ett äventyr på många sätt, att bo och arbeta i ett utvecklingsland kan vara exotiskt och spännande. Men det är också krävande på många sätt och kräver speciell förberedelse och utbildning, kulturell förståelse och språkkunskaper. Vill du anta utmaningen?

 

Varför arbeta med MAF?

Behovet av långsiktig utveckling och förändring är mycket stort på många platser runt om i världen. För att läkarteam, medicin, mat och förnödenheter ska kunna komma ut till de som bor i svårtillgängliga områden behövs flyget. På dessa platser är flyget en livlina som gör det möjligt att bo arbeta och leva på landsbygden där det inte finns andra färdmedel. Att sköta en flygoperation kräver många olika kompetenser, förutom piloter och flygtekniker behövs t.ex chefer och ledare, lagerpersonal och IT ansvariga.

 

Vad behöver jag för att ansöka till MAF?

Ansökan till MAF ser olika ut beroende på vilken tjänst det är som söks, men några grundkrav alla tjänster har är personlig mognad och multikulturell erfarenhet med mycket goda kunskaper i Engelska. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi förutsätter att du delar MAF:s grundläggande kristna värderingar och har ett starkt engagemang i lokal församling. Tidigare utlandstjänst och multikulturell erfarenhet är önskvärt. Om familj finns är det viktigt att visionen om arbete med MAF finns förankrad hos make/maka. Flera av tjänsterna kräver eget underhåll och att man är utsänd från sin lokala församling.

 

Särskilda krav för Piloter

Sökanden ska ha ett ICAO flygcertifikat (CPL) och Single Engine Command Instrument Rating SE/IR och minst 10 tim nattflygning. Class 1 medicinskt certifikat. Instegspiloter, 500 timmars flygtid varav 300 timmar eget kommando. Erfarna Piloter 1000 timmar flygtid varav 500 timmar eget kommando med erfarenhet av tvåmotor och eller turbinmotor.

Läs utförligare profilbeskrivning här!

         

Särskilda krav för Flygtekniker

ICAO flygteknikercertifikat och några års erfarenhet av arbete som flygtekniker på flygplan med enmotoriga kolv och eller turbinmotorer. 

 

Rekryterings-teamet till höger: Kjell Domeij, Leif Larsson och Lina Carlsson i samtal med nya kandidater.

Jag och mitt rekryterings-team: Kjell Domeij, Mona Hedestig och Lina Carlsson är beredda att möta dig när du upplever Guds ledning till ett missionsuppdrag i MAF.

 

Med vänliga hälsningar

 

Leif Larsson

 

Ordförande MAF Sweden

 

Om du tycker det låter intressant att jobba för MAF kan du    kontakta Leif Larsson, ordförande och ledare för   rekryteringsteamet på MAF Sweden:

 leif.larsson@maf.se      

Klicka på denna länk för att komma till

MAF:s internationella jobbdatabas!

© 2019 MAF Sweden

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Talfunktionen är begränsad till 200 tecken
 
[removed]
 
Alternativ : Historia : Feedback : Donate Stänga