MAF-weekend 

5-7 juni 2015 på Stegeborg

 

 

Efter några år utan MAF-läger var vi nu laddade för en satsning på en MAF-weekend. Vi ville samla blivande MAF arbetare, allmänt MAF-intresserade och de som är eller tidigare varit i tjänst inom MAF. Det blev verkligen en lyckad helg. Inte bara för att gården ligger så vackert eller att maten var så god utan framför allt för människorna som kom.

 

De nya MAF-intresserade fick veta mer om MAF och vägen till att bli MAF-missionär. Både Margareta o Eugen Arvidsson och KEA o Birgitta Arnlund delade med sig av sina erfarenheter genom berättelser, bilder och film. De berättade om hur det sett ut för dem när kallelsen att tjäna Gud lett dem ut i olika uppdrag och om hur Gud varit med i medgång och även genom svåra upplevelser. Jag känner mig glad att jag får vara med i arbetet genom att stödja dessa fantastiska entusiaster som så osjälviskt lever för andra. 

 

KEA och Birgitta har nu avslutat sin officiella MAF-tjänst och gått i pension båda två. De avtackades, av MAF´s ordförande Göran Ekman, för det fantastiska arbete de gjort genom åren med MAF och kommer även efter pensioneringen att fortsätta arbetet de påbörjat i Lokichoggio, Kenya.

 

Under helgen gavs också tid för avkoppling och att spinna vidare på samtal utifrån tankar som väckts under samlingarna.  Mötet med nya och gamla vänner gav mersmak.

 

Kerstin Oderhem, distrikt föreståndare för EFS sydöst, talade inspirerande om hur vardagen tillsammans med Jesus kan bli en spännande utmaning med givande möten. Vi behöver ibland släppa våra rädslor och öppna våra ögon. Under söndagen firade vi nattvardsgudstjänst tillsammans med människor från trakten innan vi glada, nöjda och mätta lämnade Stegeborgsgården för denna gång.

 

Hälsningar Mona Hedestig

Erik Bergman

KeA Arnlund vid nattvardsfirandet

Kerstin Oderhem

Birgitta Arnlund

Här följer lite bilder och film från flyin 2014!

 

 
Flygdagen 2014 på Stegeborg den 6 juni blev minst lika bra som rekordtillströmningen året innan. Även om antalet tillresta flygplan var något mindre så var antalet utställare dessto fler. Ledningsgruppen hälsar alla delaktiga med ett stort tack för årets insats.
 
Vår egen filmare för dagen - Sune Johansson har på rekorttid tagit fram en film från årets stora händelse på Stegeborgs-gräsflygfält. Se den till en början med så hoppas vi framöver återkomma med fler inslag.

Denna vybild från årets flygdag som Markus på Medins Maskin ha rtagit  visar på en plats rik på naturupplevelser.

Till vänster syns den röda helikoptern som under dagen hade fullt upp med rundflygningar.

Lyckat väder

- lyckad flygdag 2014!

P

P

Se filmen från förra året!

© 2019 MAF Sweden

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Talfunktionen är begränsad till 200 tecken
 
[removed]
 
Alternativ : Historia : Feedback : Donate Stänga