Välkommen att lyssna till!

EVANGELISTKVARTETTEN består av fyra sjungande pastorer/evangelister med sina rötter i Svenska Missionskyrkan, numera equmeniakyrkan

 

Jan Erixon, Älvängen sjunger 1:a bas.Han är välkänd kampanjevangelist. På senare år har han varit verksam i Ryssland samt i Skandinaviska Turistkyrkan på Kanarieöarna.Jan är också författare.

 

Carl Olov Hultby, Sala sjunger 2:a bas. Han har under många år ägnat sig åt kampanjer, konferenser, läger mm.Han har skrivit en del av de nya sånger som kvartetten sjunger. På senare år han han även spelat in två solo-cd.

 

Mats Gunnarsson, Ljungby sjunger 2:a tenor.Han har varit missionär i Ecuador under många år och arbetat med församlingsplantering både i Ecuador och Sverige.Han har det senaste året varit engagerad i Skandinaviska Turistkyrkans arbete på Tenerife.

 

Dan Inge Olsson, Sösdala sjunger 1:a tenor och är kvartettens musikaliske ledare.Han är pastor och musikdirektör och har komponerat många sånger som sjungs i olika kyrkor.

 

 

EVANGELISTKVARTETTEN har varit verksam sedan början av 2000 och genomfört kortare sångarresor i landet.Kvartetten blandar nya och gamla sånger. Stilen är enkel och folklig. Man känner sig mest hemma då sånggudstjänsterna känns som ett väckelsemöte som berör.

© 2019 MAF Sweden

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Talfunktionen är begränsad till 200 tecken
 
[removed]
 
Alternativ : Historia : Feedback : Donate Stänga