En totalt annorlunda 1:a klass biljett

Se videon så förstår du vad vi menar med riktiga VIP-personer!

Varför ska jag köpa en biljett?

 

2006 slog FN fast att landet Sudan var en av de mest underutvecklade länderna i världen. Dessutom uppskattade man att 90% av befolkningen längst i söder levde i extrem fattigdom. Detta beror delvis på våld, hämndaktioner och konflikter som detta folk återkommande  tvingats leva med under de senaste femtio åren.

 

Våra "VIP-flygningar" är nyckeln till förändring i denna del av världen. Genom att köpa en biljetten, är du med och bidrar till en timmes flygning i vår Cessna 208. Varje enskild flygning ger förvandling och hopp till människorna i detta land.

 

Den senaste konflikten innebar ett mycket högt pris. Omkring 500 000 människor tvingades in i flyktingläger. Nu när läget delvis har stabiliserats och vi kan komma tillbaka till regionen, är behovet av våra VIP-flygningar för att nå de mest utsatta platserna sig i Sydsudan större än någonsin.

 

Men vi behöver din hjälp

för att detta ska bli möjligt!

 

 

SMS:a

"VIP 150"

till 729 80

så ger du 150 kr

 

SMS:a

"VIP 250"

till 729 80

så ger du 250 kr

SMS:a

"VIP 500"

till 729 80

så ger du 500 kr

 

Några av våra VIP-personer!

Jill

Jill, en av våra VIP, driver en klinik i den mycket avlägsna staden Old Fangak. Hon jobbar väldigt nära de mest behövande människorna i denna mycket fattiga del av landet. Tidigare i år när Jill återvände till Old Fangak efter att MAF evakuerat henne under tiden krisen pågick, väntade 50 skottskadade personer på att få hjälp. Några hade färdats närmare 10 mil för att komma till kliniken. Under 2013 flög MAF 897 medicinska specialister och 70 000 kilo medicinsk utrustning. Efter alla dessa flygningar kan vi utan tvekan säga att det här landet är i ett desperat behov av dessa " VIP-personer ".

Pastor Edward

Pastor Edward älskar sitt land. Han har en djup önskan att se det förvandlat. Hans kärlek till sina medmänniskor är smittsam. För 11 år landsförvisades han. Nu arbetar han för en organisation som är involverad många livsförbättrande projekt. Han brinner för att möta de många olika behoven hos dem som påverkats så djupt av krig och traumatiskahändelser. Pastor Edward är vår typ av passagerare. Vi ser fram emot att fortsätta flyga honom eftersom vi vet att han sprider hopp till det här landet.

Kenneth

Kenneth är projektledare för en organisation som heter Seed Effect . Seed Effect ger i huvudsak microfinansieringslån till personer involverade i utvecklingsprojekt. Sedan starten 2009 har Seed Effect vuxit till nästan 800 kunder, som i sin förlängning påverkar tusentals barn, familjer och samhällen. De förlitar sig på oss för att effektivt genomföra detta uppdrag och vi är tycker det är både spännande och intressant att samarbeta med dem!

Water Harvest

Water Harvest International är helt klart en VIP! De jobbar målmedvetet med att borra efter rent vatten i många samhällen i hela Östafrika . Hittills har de lyckats hitta vatten till 237 brunnar. På en plats, Kajo Keji, innebär det mer än värdefullt rent vatten. Innan brunnarna fanns, fick kvinnorna färdas långa sträckor till närmaste bäck. Våldtäkt var en vanlig företeelse. Detta är inte längre ett problem. WHI är bara en av våra 400 partners som exempelvis Medair, Tearfund, Seed Effect, Christian Mission Aid, SIM Sudan och Rädda Barnen.

© 2019 MAF Sweden

 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Talfunktionen är begränsad till 200 tecken
 
[removed]
 
Alternativ : Historia : Feedback : Donate Stänga